Pet činjenica o meni

by - petak, ožujka 31, 2017
Za svoj prvi post sam odabrala jedan tag koji u posljednje vrijeme kruži Instagramom. Njegov izvorni naziv je ''Pet o tebi'', dakle ja ću vam napisati pet činjenica o meni i stvarima koje volim kako bi me bar mrvicu bolje upoznali.
KNJIGE
Moram vam priznati da nisam oduvijek bila ljubitelj čitanja i tijekom osnovne škole sam imala razdoblja kada bih pročitala nekoliko knjiga mjesečno i kada bih pročitala nekoliko knjiga godišnje. Krajem osmog razreda sam se stvarno zagrijala za čitanje i želja za čitanjem u meni još ne prestaje zbog čega mi je drago. Zbog toga očekujte i redovne postove o knjigama koje sam pročitala na ovome blogu. Ukoliko imate neke preporuke za knjige, pišite mi u komentarima. 

HRANA
Obožavam hranu, volim istraživati nove recepte, gledati razne emisije i, naravno, kuhati. Posebno volim pripremati slastice, ali u zadnje vrijeme eksperimentiram i sa slanim jelima, te sa zdravijim oblicima jela. Naravno, očekujte i brojne postove s receptima.

SATOVI I MIRISI
Ne volim nositi dosta nakita na sebi, ali 90% vremena kada sam izvan kuće nosim sat po čemu sam slična ocu i bratu. Također kao i satove, obožavam parfeme, volim lijepo mirisati i volim kada drugi ljudi lijepo miriše. Moja kolekcija parfema je trenutno mala, ali ne sumnjam da će s vremenom narasti.

ŽIVOTINJE
Od malena obožavam i igram se sa životinjama, te je danas jedan pas vrlo bitna stavka u mome životu, što je mnogima smiješno. Također imam naviku da se sprijateljujem s napuštenim psima i mačkama.

SPORT
Dugi niz godina sam se bavila košarkom, a prije toga i plesom. Bitno mi je da sam u pokretu, iako nisam vrlo spretna osoba. To me opušta i čini sretnom. Trenutno vježbam kod kuće, trčim i vozim bicikl, a voljela bih isprobati još sto stvari i aktivnosti. 

Nadam se da ste u ovome postu dobili neki dojam o meni. Moram vam priznati da mi je pet stavki bilo malo, ali smatram da sam rekla dovoljno, te ćete ostale hobije s vremenom otkrivati.
Ukoliko imate prijedloge, pitanja i želje za postove, pišite mi. :)

You May Also Like

7 komentari

 1. Super post.Drago mi je da sam saznala nešto o tebi,mogu reći da volimo dosta istih stvari!Zapratila sam te:)

  Minnah's Life

  OdgovoriIzbriši
 2. Super post draga! Drago mi je da si počela pisati na ovom blogu, baš kao i ti želim isprobati još stotine različitih sportova i dane ne provoditi u kući :)
  ROĐENDAN MOG BLOGA ->This Is My Life

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivan post, ali očarala si me ovim fotografijama *o* i da ne zaboravim sretno s novim blogom :D

  Delilah's Stories

  OdgovoriIzbriši
 4. I really love your blog! I like your posts and photos! I follow you through the GFC, maybe you'll follow me too?

  I shall be very glad to friendship! Have a nice week!

  xoxo, Nastya

  MY BLOG NASTYA DEUTSCH

  OdgovoriIzbriši
 5. Super post!
  I ja sam takodje nova, mogle bi smo da se zapratimo medjusobno: https://janead.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
 6. Odličan odabir teme za prvi post! Dobrodošla i samo tako nastavi. Ne mogu da ne napomenem da sam oduševljena ovim fotografijama, šta će tek biti dalje...? PS zapratila sam te, ako želiš uzvrati ♥
  https://marized.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši