Lipanj 2017.

by - nedjelja, srpnja 02, 2017




Opuštenost ovog mjeseca se vidi po tome što sam pročitala četiri odlične knjige, odgledala čak devet filmova, bila na dvije predstave, mnoge slobodne sate provela razgovarajući s prijateljima, a i skroz sam si poremetila raspored spavanja jer sam kreten.




Početak mjeseca je bio gorko-sladak. Nastavila sam s pripremama za pismenu iz matematike koja je nakon mnogobrojnih zbunjenih faca, buncanja i nedostatka sna dobro prošla. Također su mi te pripreme bile olakšane motivacijom da ću nakon njih ići gledati streetball koji je posljednjih nekoliko godina popularan u našem gradu.

Završetkom pismene iz matematike su prestale sve moje školske brige. Na sate smo doslovno dolazili kako bi dobili dopuštenje da odemo. Slobodne školske sate sam provodila čitajući knjige u parkovima, pijući cappuccina i tražeći nove kutke u gradu.

Također sam išla na trosatno pješačenje do susjednog grada, započela s učenjem francuskog i nastavila s njemačkim jezikom, večeri provodila s prijateljicama vozeći bicikl, bila gost na dosadnoj krizmi s dobrim kolačima i pomagala sam, koliko sam mogla i znala, na košarkaškom turniru.

Kada su u pitanju predstave, bila sam na dvije. Jedna je bila odlična, dok je druga razočarala publiku. Predstava koja se svima svidjela je Matura, a izvodila se tako što su svi gledatelji zapravo sjedili na pozornici, a pored nas su sjedili i glumci. 

I na kraju, filmovi koje sam odgledala su Kradljivica knjiga, La la land, Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu, Djeveruše, Takav kakav jesi, 10 razloga zašto te mrzim, Hoću-neću, Budi moja ljubav i Krive su zvijezde
Pročitane knjige su Ukleto dijete, odnosno osmi nastavak Harry Pottera spisateljice J.K. Rowling, Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu od autora Ransoma Riggsa i dva djela Agathe Christie - Vječita noć i Sudbina nepoznata.

Svjesna sam da moja aktivnost na blogu posljednjih tjedana nije zavidna, ali vas želim obavijestiti da je mnogo postova u pripremi, a i dosta ih već čeka njihov red za objavu.

Kako ste vi proveli posljednje tjedne škole i prve tjedne raspusta? :)

You May Also Like

8 komentari

  1. Drago mi je da si se lijepo provela kroz ovaj mjesec ;) Fotke su predivne!
    Ako imaš vremena postavi mi pitanja za QnA -> This is my life

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lep post, draga. WOW! Ti si dosta toga uradila tokom ovog emseca, za razliku od mene koja sam radila veoma malo. Jednostavno sam htela da se odmorim od škole.

    laAdda | Pregled juna

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka čast! Jako si puno odradila prošlog mjeseca :) malo ti treba odmora, a ja se veselim narednim postovima :)

    moonstears

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je vidjeti da si se lijepo provela :D Ja sam jedva izdržavala posljendje dane škole, bila sam i psihički i fizički umorna, svakog dana sam spavala poslije škole, što je stvarno bilo previše, a sad uživam, malo duže od sedmicu dana sam na raspustu i mogu reći da mi je ova prva sedmica raspusta bila predivna. Samo se nadam da će tako biti i sa ostalim danima :D

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    OdgovoriIzbriši
  5. Već duže vreme planiram gledati la la land ali nikako da ga počnem gledati. Sviđa mi se film ali imam previše želja pa se nadam da ću i njega pogledati. Drago mi je da učiš francuski i nemački jezik. Ja bih htela početi sa učenjem nemačkog jezika ali još nisam sigurna jer trebam redovno učiti i sve to. To je jedan veliki izazov a kako je raspust počeo dosta sam se ulenjila.
    Ukoliko imaš vremena volela bih da pročitaš moj prvi post. Naime prvi put sam posle dugog vremena počela da se bavim blogovanjem,da ukoliko želiš svaki put da ti se pojavi obaveštenje kada postavim novi post možeš da se učlaniš onda na moj blog. Hvala!♥ Link ----
    http://laurevoir.blogspot.rs/2017/06/pocnite-se-menjati.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Drago mi je pročitati da si uživala u ovom mesecu. Vidim da ti je bilo jako zanimljivo, a i to si sve lepo napisala. Veoma opuštajuće.
    PS: Zapratila sam te, pa uzvrati ako ti se dopadne moj blog. :)

    The Fashion Spell | YouTube

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlican post, jako lepo napisano <3
    Svidja mi se sto si uspela toliko stvari uraditi <3 Svaka cast! <3

    Pratim te, bilo bi mi drago ako bi uzvratila <3

    cleopatrassecret.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post!Drago mi je što si uživala u ovom mjesecu!♥

    Posjeti moj blog i zaprati,uzvraćam- funnyandrabbits.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši