Random činjenice o meni

by - petak, srpnja 14, 2017




Ukoliko želite saznati poneki novi podatak o biću koje trenutno sjedi ispred računala i tipka, te čije postove čitate od kraja ožujka ove godine, onda slobodno nastavite s čitanjem. :)





  • U horoskopu sam strijelac, te iako ne vjerujem u horoskopska predviđanja primijetila sam da se dosta mojih osobina podudara s osobinama strijelca. I, ukoliko vas zanima, rođena sam 28. studenog.
  • Odmalena obožavam životinje i uvijek sam se igrala sa stričevim mačkama, zečevima, kozama, ovcama i psima, a nekoliko godina sam nagovarala svoje roditelje da i mi uzmemo psa. Zatim je u našu obitelj stigao crni labrador koji danas ima pet godina. Također, kada su u pitanju psi, najčešće mi se više svide veći psi od manjih, a posebno ako se vole češkati i maziti.
  • Imam starijeg brata kojeg od milja često zovem tovarom ili kenjcem. S njim sam također popila svoje prvo i dosad jedino pivo. Znam, odličan uzor. :D
  • Izgledom mnogo ličim na svoju mamu i baku, te sam od njih pokupila mnogo osobina, ali sam svoj kritički jezik naslijedila od tate. Oči su mi zelene boje što je vrlo čudno s tim što ostali članovi moje obitelji imaju plave i smeđe oči.



  • Koliko se sjećam, mislim da sam od prvog do trećeg razreda osnovne trenirala ples, a zatim sam s jedanaest godina krenula bratovim stopama i počela s treniranjem košarke koja mi je bila i još uvijek jest bitna stavka u životu, iako sam početkom ove godine nakon pet godina treniranja prestala s treniranjem. Trenutno redovno trčim i radim tjelovježbe kod kuće jer bih poludila da se ne krećem.
  • Kao mala sam uvijek odbijala čitati knjige što se s vremenom dramatično promijenilo. Prva knjiga koju sam u cijelosti kao mala pročitala je bila Pinokio, a sjećam se da je tada na mene jak utisak ostavila knjiga Letač zmaja.
  • S nepunih godinu dana sam krenula u vrtić, a pohađala sam ga sve do početka osnovne škole. Sjećam se mnogo zanimljivih i smiješnih trenutaka u vrtiću, te i nekih prijatelja koje i danas susrećem u školi. Također mi je u sjećanju i ostao raspored jela tijekom tjedna jer mi je uvijek hrana u mislima.
  • Obožavam gledati predstave i imam sreće što se posljednjih nekoliko godina u našem gradu one sve češće organiziraju, a i jedna od mojih najboljih prijateljica je zapravo glumica i član kazališta. Kada su koncerti u pitanju, dosad sam bila na jednom pravom koncertu i na dva-tri manja gradska i obožavam takve atmosfere.



  • Nikad nisam imala mnogo prijatelja, ali sam vrlo dobra i povezana s nekolicinom osoba. Trenutno se trudim biti opuštenija u društvu s različitim osobama, na čemu moram dosta vježbati jer mi treba mnogo hrabrosti i upornosti da probijem led.
  • Svi u razredu znaju koliko sam opsjednuta da mi bilježnice, bilo one školske ili one kreativnije, moraju biti uredne i da se uvijek trudim što ljepše pisati, a zapravo u tome i uživam.
  • Pročitala sam sve knjige i pogledala sve filmove Harry Potter-a, a pripadam kući Ravenclaw. Trenutno sam opsjednuta serijom Igre prijestolja, a ponekad gledam i Vampirske dnevnike i Slatke male lažljivice.
  • Zapravo se zovem Nikolina, ali me svi zovu Nina što i preferiram. Ime mi je dao brat zbog toga što sam se trebala roditi na dan svetog Nikole. 
Iskreno se nadam da vam je barem jedna od ovih činjenica ili anegdota iz mog života bila zanimljiva. Ukoliko želite napišite mi neke činjenice o vama koje ću rado pročitati. :)

You May Also Like

7 komentari

  1. Kad sam došla do stavke gdje spominješ HP i GOT znala sam da je to to, osvojila si moje srce ahahahh :D i samoj su mi te dvije stvari najdraze sto se tice filmova, knjiga, serija. GOT sam pogledala sve, a trenutno ga i citam :D

    redheads-diary.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi je drago jer sam saznala nove stvari o tebi. Jako divno pišeš. Pratim te i jako bi mi značilo da uzvratiš praćenje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi je bilo interesantno saznati neke nove stvari o tebi,super post!

    Minnah's Life

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako zanimljiv post,volim saznati ovakve random stvarčice i činjenice o drugima,super si!
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimljive činjenice, i stvarno mi deluješ kao jedna jako zanimljiva osoba. ☺
    nMedusaa

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan post, kao i fotografije. Drago mi je što si nam dopustila da te malo bolje upoznamo :D

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja sam kao mala jako volela zivotinje pa tako i sada. :)
    Pogledaj moj blog ako zelis: https://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši