Travanj 2017.

by - petak, travnja 28, 2017




Za dva dana će se iza mene nalaziti mjesec koji je djelomično bio ispunjen učenjem, ali sam ipak većinu vremena provela u obiteljskom i prijateljskom okruženju ili dobroj knjizi uz uskršnji kolač.




Prvih nekoliko dana travnja sam provela vozeći bicikl, te gledajući utakmicu u iščekivanju skorom dolasku brata i nekih rođaka iz inozemstva zbog nadolazećih blagdana.
Također sam početkom mjeseca dobila priliku da posjetim i Split kojemu sam već posvetila poseban post. A, prije odlaska u Split sam ponovno skratila kosu i ovaj put sam se odlučila za stepenasti izgled koji mi se zasada dosta sviđa.

Sredina mjeseca je za mene kao i za većinu drugih ljudi predstavljala pripreme i uživanje u Uskrsu uz obitelj. Iako ove godine nisam otišla niti na jednu misu tijekom Velikoga tjedna, blagdan sam provela u divnom i opuštenom društvu. 

Ostatak mjeseca je bio vrlo opušten. Naravno, ignorirajući činjenicu da su se proljetni praznici završili, a s time su se školski podočnjaci vratili na moje lice.

Tijekom cijelog travnja sam se posvetila čitanju, gledanju filmova, odlasku na predstave i druženjima s prijateljima kada bih stigla. Posebno sam se zaljubila u knjige i filmove Igre Gladi i Plamen, a čitanje posljednje knjigu trilogije od Suzanne Collins ću započeti večeras. 
Također sam pogledala filmove Putnici i Skrivena ljepota koji su na mene ostavili snažan dojam. A, kada su u pitanju predstave, pogledala sam sljedeće tri: Suđenje Isusu, Lude sedamdesete i Do utorka. Pored nekoliko lektira sam još pročitala i Moj život na tanjuru od Indie Knight, ali ću o tome nešto više uskoro pisati.

Moram priznati da je travanj naposljetku ispao vrlo divnim mjesecom. Što ste vi radili u posljednje vrijeme? :)

You May Also Like

4 komentari

  1. Sounds like a lovely April. I also saw Passengers and loved it. Would love to see it again for a second time.

    www.fashionradi.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post! I ja sam većinu aprila provela čitajući igledajući filmove. Predivan blog ♥

    Blog refresh!! --> kreativanblog.yblogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan post. Moram te pohvaliti i reći da jako napreduješ kako u fotografisanju, tako i u postovima. Ja da budem iskrena i nisam toliko učila u aprilu, više sam ponavljala već naučeno gradivo xd

    Delilah's Stories

    OdgovoriIzbriši
  4. Divan post draga, kao i blog! Učlanila sam se :) Drago mi je da ti ovaj mesec bio lep i uspešan! Ja sam većinu meseca provela učeći i napolju sa društvom tako da je bio zaista divan mesec♥

    Milica's diary

    OdgovoriIzbriši